Новини


ЦАРСКА ТУРШИЯ

Свежи зеленчуци- супер витамини, истинско богатство от нашенски градини. Камби, моркови и карфиол- пълна е сергия, всичко по рецепта от Царската туршия. Децата от група "Мики Маус" гостуваха на леля Роси, леля Соня и леля Ирина в кухнята на детската градина и заедно направиха туршия за зимата.

Научи повече

В ДГ "Обзорче" се проведе тренировъчна ситуация за действие при пожар. Беше проиграна евакуация на децата и наличния състав от сградата. Децата бяха запознати с основни правила за безопасност по време на пожар.

Научи повече

Прегледи в ДГ "Обзорче"

По инициатива на д-р Илиян Братанов и екип от водещи специалисти в здравеопазването с дългогодишен опит: УНГ, хирург, офталмолог и педиатър, за втори път се проведоха профилактични прегледи на място в детската градина с мобилен ехограф, мобилен аудиометър за скрининг тест на слуха и специализирана апаратура за очните прегледи.

Научи повече

Големият лов на растения

Макетът на ДГ "Обзорче" е завършен. Отразени са растенията и животните, намиращи се на територията на детската градина. Тази дейност е свързана с проекта "Големият лов на растения" който е насочен към биоразнообразието и представляван у нас от Българско движение "Син флаг". #thegreatplanthunt, #TGPH, #FEE, #ToyotaEurope, #БългарскоДвижениеСинФлаг

Научи повече